Bejelentkezés
Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Archive for január 2012

Netszerviz 2012 január – február

 
Netszerviz
 

Kedves Ügyfeleink!

 

Szeretném a figyelmükbe ajánlani januári akciónkat, mely során lehetőséget nyújtunk törzsvásárlóinknak, régi ügyfeleinknek, hogy most kedvezményes formában igénybe vegyék egyik termékünket – amennyiben az elmúlt évek során még nem tették meg, vagy a jövő évben is élni szeretnének a lehetőséggel – a

Minorg Netszerviz szolgáltatást.

A szolgáltatás lényege röviden a következő:

Minden eszköznek, berendezésnek, így a számítógépeknek és programoknak is szükségük van rendszeres felügyeletre, időszakos karbantartásra. Ellenkező esetben – Murphy törvénye szerint – ami el tud romlani, az el is romlik. Ez általában a legkevésbé elfogadható időpontban történik, záráskor, elszámoláskor, bevallási határidő előtti napon, stb…

A váratlan meghibásodásokon kívül számtalan olyan eset is előfordul, amikor valamelyik programban nem olyan eredményeket kapunk, amit várunk, és nem értjük miért? Ilyenkor jó lenne valakinek megmutatni hogyan csinálom, vagy jó lenne, ha valaki belenézne, és megmondaná, mit nem csinálok helyesen.

Minorg Netszerviz szolgáltatás lehetővé teszi, hogy távolról, közvetlenül kapcsolódva a számítógéphez, a felhasználóval akár együtt is megmutassuk a megoldást, vagy elhárítsunk valamilyen hibát. Mindehhez csak egy közvetlen internet kapcsolat, és egy működőképes számítógép kell.

Mitől előnyös a Minorg Netszerviz szolgáltatás igénybe vétele?

Először is gyors. Egy telefon, és azonnal ott a segítség.

Szakszerű. Nyilvánvaló, hogy minden, a programok használatával kapcsolatos kérdésben a fejlesztők, szervezők tekinthetők a legjobban felkészülteknek. Még a helyi rendszergazdák sem rendelkezhetnek minden részletre kiterjedő ismeretekkel.

Olcsó. Amíg van működő internet kapcsolatunk, nincs szükség külső szakember, rendszergazda segítségére, tehát nincsenek óradíjak, kiszállási díjak, stb…

Természetesen sorolhatnám a további előnyöket, de azt hiszem felesleges részletezni, mit jelent, ha az ember nincs egyedül a kérdéseivel, ha tudja, hogy azonnal fordulhat segítségért másokhoz.

Mikor kell a Minorg Netszerviz szolgáltatás, és mire lehet használni?

Ha minden rendben megy, és nincs semmi gond, akkor a számítógép időszakos karbantartása (nagytakarítás, beállítások ellenőrzése, vírus és kémprogramok keresése…) távolról is elvégezhető, megelőzve a rendszer lassulását, esetleges későbbi meghibásodását.

Ha a rendszer, vagy egy része, esetleg valamely adatbázis mégis megsérül, a hibakeresést, és helyreállítást távolról is gyorsan megoldjuk mindenféle külső segítség nélkül.

Ha nehézségek támadnak a Minorg rendszerek telepítése, frissítése során, mi elvégezzük.

Ha valamely rendszerbeállítás nem világos, a hosszadalmas magyarázat helyett mi megcsináljuk.

Vagy, ha egyszerűen szakmai kérdései vannak, közösen megoldjuk, hiszen a távfelügyelet során mindketten ugyanazt látjuk a képernyőn, így mindent be tudunk egymásnak mutatni.

A Minorg Netszerviz akciós ára 2012. február 15.-ig 5900 Ft/hó +  Áfa.

Az akciós ajánlat legfeljebb 5 gépre, illetve munkaállomásra, és egy naptári évre érvényes.

Azon ügyfeleink számára, akik jelenleg is rendelkeznek a szolgáltatásra vonatkozó megállapodással, de az 2012. január 31.-ig lejár, a most megkötött szerződés alapján a szolgáltatást a következő időszakban folyamatosan, de az akciós áron biztosítjuk.

Amennyiben felkeltette figyelmét ajánlatunk, kérjen e-mailben bővebb tájékoztatót!

Üdvözlettel:

Gasparin Péter

e-mail: info@minorg.hu

 

WinSarc konvertáló 2011.01 -> 2012.01, 2012-es bemutató változat

WinSarc 2012

Tisztelt ügyfeleink, érdeklődők!

 

Elkészült a WinSarc Integrált Humáinformatikai Rendszer konvertálója, mellyel a 2011-es verzióról áttérhet az idei változatra. A konvertálási folyamat előtt minden egyes kezelt cég minden moduljában le kell zárni a december hónapot.

A konvertálóprogram mellett elkészült a 2012-es bemutató változat is, melyet ajánlunk minden érdeklődőnek, a rendszer egy évig díjmentesen használható!

A konvertáló a letöltések menüpont egyéb programok kategóriájából tölthető le, a demó pedig a bemutató változatok közt található.

 

Partnereink írták rólunk