Bejelentkezés
Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

NetSzerviz

Ha Ön könyvelő, bérszámfejtő, vagy más ügyintéző, esetleg közép, vagy felső vezető, akinek időnként gondja támad a számítógéppel, vagy egyes programok használatával mi segítünk. A Minorg Netszerviz használatával Ön gyorsan és olcsón juthat szakmai, informatikai segítséghez, mindössze működő internetkapcsolatra van szüksége!

NetSzerviz

Szolgáltatásunk által kínált lehetőségek:

– karbantartás
– szakmai segítségnyújtás
– felhasználói programok telepítése/eltávolítása
– felesleges állományok eltávolítása
– hibakeresés, probléma elhárítás
– Windows beállítások felügyelete
– biztonsági mentések készítése (kérésre visszaállítás)
– vírus- és kémprogram-védelem (vírusvédelmi rendszer ajánlata, telepítése, beállítása, vírusirtás)
– és minden más a rendszerfelügyelet témakörében
– a Minorg Szoftver Kft. termékeivel kapcsolatos teljes körű segítségnyújtás:
– telepítés, karbantartás, frissítés, konvertálás, szaktanácsadás
– adatbázismotor telepítése, frissítése, karbantartása, adatbázis-helyesség vizsgálata, adatbázis mentés/visszaállítás
– exportok, importok beállításai, nyomtatási beállítások

Hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban? Amennyiben a számítógépe működését rendellenesnek találja, vagy valamely alkalmazás működtetésében elakad, gondja támad egy új alkalmazás telepítésével, módosításával, frissítésével kapcsolatban, szolgáltatásunk segítségével kérésére távolról beléphetünk az Ön számítógépébe és segíteni tudunk a feladata megoldásában, illetve szakmai tanácsot tudunk adni arra vonatkozólag, hogy milyen szakember szükséges az esetleges hiba javításához, további tevékenységhez.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az esetek jelentős részében nincs szükség külső informatikai szakember, rendszergazda segítségre, a kérdések gyorsan megválaszolhatók. Így nem kell várni a szakszerű megoldásra, nem kell kiszállási díjat, illetve magas óradíjat fizetni. Fontos megemlíteni még a Minorg termékekkel kapcsolatban, hogy ezekre a szoftverekre a legátfogóbb informatikai, illetve szakmai segítséget Ön gyakorlatilag kizárólag a szoftver gyártójától kaphat!

Netszerviz szolgáltatásunkkal gyorsan, gördülékenyen tudunk segíteni gondjai megoldásában! Nem lesz szüksége időrabló telefonos konzultációra, aminek eredményeként esetleg saját magának kell a problémáját megoldani. Szolgáltatásunk igénybevételéhez nincs szükség informatikai ismeretekre, mindezt egyszerűen egy telefonhívással, vagy e-mail-küldéssel kezdeményezheti! Ezt követően mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és már csak egy jóváhagyásra van szükségünk Öntől az ideiglenes kapcsolat létrehozásához.

Az Ön gépe és a Minorg között létrehozott csatornán akár ingyenesen tudunk kommunikálni is egymással, így akár be is mutathatja nekünk számítógépén, hogy pontosan hol és milyen segítségre van szüksége. (Ehhez a lehetőséghez előnyös lehet egy beállított mikrofon, de ennek hiánya, vagy rossz beállítása esetén természetesen ebben is tudunk segíteni.) Amennyiben ezzel nem kíván élni, természetesen egy rövid telefonbeszélgetéssel is indulhat a távoli beavatkozás, hiszen a teljes folyamat idejére nincs szükség folyamatos párbeszédre, elég, ha jelzi kérését (akár e-mailben is), a folyamat végeztével mi természetesen jelezzük a kapcsolatbontást.

Visszatérve a kapcsolódáshoz, amennyiben Ön elmondta, bemutatta, hol és milyen beavatkozásra van szükség, esetleg már előzetesen értesített erről, mi átvesszük gépe felett az irányítást, hogy az adott problémát a lehető leghamarabb megoldjuk. A megoldás akár állományok cseréje, az adatbázis javítása, a gép karbantartása, illetőleg bármilyen egyéb művelet végzése lehet. Az Ön gépe feletti vezérlést a fentebb már említettek szerint mi csak az Ön engedélye alapján tudjuk átvenni és minden esetben csak az adott alkalomra. Az ilyen módon esetenként felépülő kapcsolat ideiglenes, a kommunikáció titkosított csatornán történik, harmadik fél nem férhet hozzá az Ön adataihoz, programjaihoz. Mindennemű, miáltalunk végzett műveletet Ön lát, követhet.

Az alkalmankénti kapcsolat teljesen ingyenes, nincs óradíj, nincs kiszállási díj, nem kell helyi szakember segítségét igénybe vennie, vagy informatikai szaktudással rendelkeznie, mindössze internetkapcsolatra és a szolgáltatásunk előfizetésére van szüksége.

Szolgáltatásunk díja árjegyzékünkben található. Lehetőség van havi, negyedéves, éves előfizetésre, ahogy az a legmegfelelőbb.

Igényelje szolgáltatásunkat, s intézze rendszere felügyeletét gyorsan és olcsón! Szolgáltatásunk megrendelhető e-mailben, vagy telefonon:

Minorg Szoftver Kft.

info@minorg.hu

(32) 423-912

Partnereink írták rólunk