Bejelentkezés
Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

mSys kettős könyvelés


mSys Logo

Kettős könyvelés

Az mSys egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék, mely teljes körű és hatékony támogatást nyújt a számviteli, ügyviteli feladatok elvégzésében. A rendszer telepíthető egyedi gépekre és hálózatra egyaránt. Rugalmas lehetőséget biztosít más rendszerekkel történő kapcsolatokra is. A kettős könyvelési modul a “tömeges” könyvelés igényének elve alapján készült. Alkalmas nagyméretű adatbázisok kezelésére is. Kezelőfelülete letisztult, felhasználóbarát.

Az mSys alapvető szolgáltatásai a következők:

  1. Tetszőleges számú vállalkozás könyvelése.

A rendszer használata közben átkapcsolhatunk az egyes ügyfelek között anélkül, hogy kilépnénk a programból.

  1. Ft- és devizakönyvelés.

Az árfolyamok kezelése bankonként elkülönített, az egyes devizaszámlák értékelése folyamatos. Az árfolyam differenciákat a program automatikusan generálja meg a könyvelés során.

  1. Könyvelési sémák használata.

Bármelyik bizonylat könyvelését séma formájában rögzíthetjük, így a rendszeresen visszatérő bizonylatok feldolgozásakor csak a változó adatokat kell módosítani.

  1. Pontozás

Gépi és kézi pontozási lehetőségeket biztosít a számlatükörben beállított számláknál; a pontozási differenciákat egy beállítható paraméter szerinti értékhatárig automatikusan lekezeli egy generált vegyes bizonylat könyvelésével

  1. Listák, kimutatások.

Az előre elkészített kimutatások között megtalálható a Könyvelési napló, a Számlakarton, Főkönyvi kivonat, Áfa bevallás, Mérleg, Eredmény-kimutatás, Vevő – Szállító kinnlevőségek alakulását tartalmazó lista, melyek tetszőleges időszakra lekérhetők.

  1. Multi Editor szolgáltatások.

Az egyedi igényeknek megfelelő listák, leválogatások lehetőségein túlmenően biztosított az adatok kivitele adatállományokba, vagy Excel táblázatokba a megfelelő belső vezetői elemzések számára.

  1. Kapcsolat egyéb rendszerekkel.

A rendszer beépített szolgáltatása lehetővé teszi más programoktól adatok átvételét. Pl: bérfeladás, számlák átvételét. Biztosítja a NAV felé szükséges bevallások adatainak átadását az Abev programba.

  1. Garantált egyezőség.

A program egyedülálló tulajdonsága a könyvelt bizonylatok csomagként való ellenőrzése, amely kizárja az eltérő T és K forgalmú bizonylatok lekönyvelését. A főkönyvi kivonat mindig egyezni fog!

Letöltés pdf formátumban.

Partnereink írták rólunk