Bejelentkezés
Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Bemutatkozás

Minorg Informatika Kft. elődjét még 1988-ban hoztuk létre Minorg Számítástechnikai Kft. néven, elsősorban bérelszámolás és a közvetlenül kapcsolódó szakmai területek (manapság már csak HR gazdálkodás néven emlegetett tevékenység) támogatását tűztük ki célul.

Az elmúlt évek során a szakterület rengeteget fejlődött, világunk már elképzelhetetlen a számítógépek nélkül, használata életünk minden területére kiterjed, ezért úgy gondolom, hogy ma különösen fontos az eredeti elveink megfogalmazása:

mi nem szeretnénk sok mindenhez kicsit érteni,
mi kevés dologhoz akarunk érteni nagyon jól.

Az elmúlt években az ügyvitel számos területére készítettünk programokat, összetett rendszereket, akár egyedi megbízás alapján is, ezzel együtt a humán területen vagyunk igazán otthon. A termékcsoport elsősorban WinSarc néven vált ismertté, ahol integrált rendszerként teljes körű szoftveres támogatás nyújt a különféle elszámolások, bevallások, de általánosságban a teljes HR tevékenység területén.
Egyéb termékeink között megtalálhatóak, a könyvelés, számlázás, készletgazdálkodás, melyek több éve bizonyítanak m-Sys rendszer néven, vagy említhetném a különféle egyedi közüzemi számlázási rendszereinket is, melyek egyedi megállapodások alapján jöttek létre.
Szoftvereinkhez természetesen teljes körű szakmai, és informatikai támogatást biztosítunk a bevezetéstől, a folyamatos szakmai követésen át. Az igényekhez igazodva biztosítjuk a betanítást, továbbképzést, szakmai konzultációt, szervezést, technikai segítséget, akár a rendszergazda faladatainak ellátását is.

Legyen Ön is ügyfelünk!

Én, és munkatársaim állunk rendelkezésére.

Gasparin Péter
ügyvezető

Partnereink írták rólunk