Bejelentkezés
Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Termékeink

WinSarc Humáninformatikai Rendszer vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék.

Személyzeti és munkaügyi modul

Bérelszámolási modul

Társadalombiztosítási modul

Állományon kívüli elszámolások

Rendszerkarbantartó és Irodai Vezérlőpult


» Tovább a WinSarc modulra


 

Az m-Sys Integrált Ügyviteli Rendszer vállalkozások, gazdasági társaságok, valamint könyvelő irodák számára kifejlesztett programtermék, mely teljes körű és hatékony támogatást nyújt vállalatok, vagy egyéb vállalkozások, könyvelő irodák számára a számviteli feladatok elvégzésében. Az rendszer telepíthető egyedi gépeken és hálózaton egyaránt. Rugalmas lehetőséget biztosít más rendszerekkel történő kapcsolatokra is.

Kettős könyvelés devizakezeléssel

»Tovább az m-Sys modulra


 

A rendszer moduljai összekapcsoltan, vagy akár egyedi programokként is használhatók egyedi gépeken, vagy hálózaton. Támogatják a “többcéges” alkalmazást.

A fenti termékek megrendelhetők. A programok demóváltozatai megtalálhatók CD-nken, valamint letölthetők honlapunkról.

 


WinSarc Frissítő

A WinSarc rendszer (díjtalan) frissítő programja, mellyel egyszerűen és gyorsan naprakészen tarthatja WinSarc rendszerét, biztosítva ezzel, hogy a program mindig a legfrissebb jogszabályi rendeletek szerint működjön. A WinSarc Frissítő használatához mindössze internetkapcsolatra van szüksége.

Indítást követően a program megvizsgálja a jelenlegi rendszerét és annak megfelelően csak a szükséges változásokat tölti le, majd telepíti rendszerébe.

A program a jogszabályi módosítások átvezetésén kívül biztosítja az egyéb programmódosítások telepítését, dokumentációk cseréjét, bővítését, licencváltozások átvezetését, formanyomtatványok bővítését…

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Partnereink írták rólunk