Bejelentkezés
Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Mi a WinSarc?

bér, fizetés, munkaügy, munkabér, adó, bérprogram, bérszámfejtés, könyvelés

A WinSarc alapvetően a bérelszámolás, szélesebb értelemben azonban a teljes humán erőforrás gazdálkodás területére használható programok csoportja. Az egyes programok előnyösen használhatók kisebb cégeknél, mint egyszerű bérszámfejtő program, de igen jók a tapasztalatok akár több száz, vagy ezer főt foglalkoztató vállaltok esetén is, ahol egy teljes körű integrált HR rendszer lehetőségeit nyújtja.

A WinSarc egy nagy múltra visszatekintő rendszer, mely ügyfél/kiszolgáló szerkezetben, hálózatokban és egyedi gépeken is egyaránt nagy biztonsággal alkalmazható. Szakmai gyökerei még a DOS kezdeteihez kapcsolódnak. Társaságunk az elmúlt több mint húsz év alatt úttörő szerepet játszott számos közismert vállalat esetében a számítástechnikai kultúra gyakorlati elterjesztésében. Ezt az irányelvet képviseljük mai is.

A WinSarc, illetve annak elődváltozatainak falhasználói között olyan neveket találhatunk, mint a Vegyépszer, vagy az Üvegipari Művek, az Erdért Vállalat, de folytathatjuk az építőipar, húsipar, a konzervipar, vagy más feldolgozó, illetve szolgáltatóipar egyéb területeit is.

A rendszer jelenlegi felhasználói táborában az egyes vállalatok mellett nagyszámú könyvelőirodai felhasználót is megtalálhatunk. Mivel az egyes elemek teljesen önálló programokként, de igény esetén összekapcsolva, vállalati integrált rendszerként is használhatók, ezért egyaránt előnyös akár mikro, vagy kis-, illetve középvállalkozás egyszerű bérelszámoló programjaként, akár egyéb rendszerekhez kapcsolódva, teljes körű integrált rendszerként is.

Partnereink írták rólunk