Bejelentkezés
Online lista
2 látogató van online
0 vendég, 2 bots, 0 felhasználó

Rólunk írták

W

 

Egyedi igényeink alapján készített távhő-szolgáltatási integrált ügyviteli rendszerünket immár hatodik éve használjuk megelégedéssel.

A szoftver akár jogszabályi változások, vagy felmerülő újabb igények alapján szükségessé váló testreszabását – fejlesztéseket, módosításokat – a MINORG Kft. munkatársai gyorsan, rugalmasan elkészítik, így munkánkat mindig naprakész szoftverrel végezhetjük.

A program felhasználói interfésze jól szervezett, áttekinthető, így annak kezelése nem okoz nehézségeket az informatikában kevésbé jártas munkatársak részére sem.
A fizikai távolság sem akadály, mert a szoftverfrissítés elektronikus úton, virtuális magánhálózat útján történik.

Balázs Zoltán

irodavezető

Városüzemeltető és Fenntartó Kft. Távhőszolgáltatás Üzemegység
MosonmagyaróvárCégünk 20 éve használja a Minorg Kft. bérprogramját a legnagyobb megelégedettséggel.
Rendszeresen követik a jogszabályváltozásokat, munkatársaik készségesek. A szoftver ár-érték aránya kiváló, az ár mivel létszámtól függő így kisebb vállalkozásoknak is megfizethető. Könnyen kezelhető, széles körű lekérdezhetőség jellemzi a WinSarc programot.

Mindenkinek ajánljuk, aki a jogszabályoknak megfelelően kívánja a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat ellátni.

Nagy Zsolt

bérszámfejtő

Intervintec Kft.1989 óta felhasználója vagyok a MINORG Kft. programjainak!
Ezen 27 éve dolgozok a bér, munkaügyi, valamint a könyvelő programjukkal.
Az általam használt szoftverek mindig megbízhatóak, pontosak, a törvényi előírásoknak megfelelnek. A hosszú idő alatt akadtak hibák – legtöbbször a részemről, de ezeket készségesen, gyorsan, szakszerűen kijavították a munkatársak.

Természetesen gondolhatnák, hogy azért nem váltottam programot, mert ezt szoktam meg a hosszú felhasználás alatt. Bevallom, hogy többször körülnéztem a piacon más cégek szoftvereit nézegetve. Számomra két dolog fontos: a program szakszerű, könnyű kezelhetősége, valamint az ár, hát ez a két dolog csak a Kft. által forgalmazott termékeknél volt elfogadható.

Ezért ajánlom minden leendő új felhasználónak a cég által forgalmazott programokat!

Orosz Béla

egyéni vállalkozóTársaságunk több mint 10 éve használja a WinSarc összes modulját teljes megelégedéssel, de én például már 17 éve kapok Minorgos fizetési cédulát.

Egyedi szoftverfejlesztésben is dolgoztunk együtt a csapattal, egy nagy közüzemi számlázó fejlesztésében, profizmus, megbízhatóság, rugalmasság jellemzi őket.

Berbás Hajnalka

főkönyvelő

TARJÁNHŐ-Szolgáltató-Elosztó Kft.A Politikatörténeti Intézet 2003-óta használja a Minorg Kft. WinSarc bérmodulját.
Kifejezetten felhasználóbarát, komplex.

Annak ellenére, hogy mi Budapesten vagyunk, a távolság semmilyen problémát nem okozott nekünk.
A Minorg munkatársai nagyon segítőkészek, a program ára és valamennyi szolgáltatása is teljesen korrekt. Csak ajánlani tudom bárkinek!

Katona Márta

gazdasági igazgató

Politikatörténeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft.A 90-es évek elején ismerkedtem meg a Minorg Kft. csapatával, illetve a saját fejlesztésű “SARC” nevű, modulokból álló bér és munkaügyi szoftvercsomagjukkal.

Azonnal szerelmes lettem a “Sarc programba”. Volt munkaügyesként lenyűgözött a komplexitása, és az egyszerű kezelhetősége.

Elsők közt vásároltam meg a programot. Használta a Holsum Sütőipari Kft., és használja a Kugler, Valamint Vertán-Cipó Kft. cégek, amik tulajdonomban vannak.

Közel 20 éve személyesen, segítség igénybevétele nélkül végzem a bérszámfejtést a Sarc programmal, – jelenleg is – és igazán élvezem mikor agyba-főbe dicsérnek a hatóságok, a bér kimutatások, számfejtések kivitelezése miatt. Az elmúlt évek alatt a Minorg Kft. munkatársai a 300 km távolság ellenére barátaim, és egyben külső munkatársaim lettek.

Örülök, hogy őket választottam. Ajánlom azoknak akik a Munka és Személyzeti ügyeket fontosnak tartják.

Kiss Mihály

ügyvezető

Kugler és Vertán Cipó Kft.A Hinke Kft. a Minorg Kft. által készített WinSarc Integrált Humáninformatikai Rendszert használja, már nagyon régen, talán a kezdetek óta. Személy szerint 5 éve dolgozom a cégnél munkaügyi, Tb ügyintézői munkakörben, tehát ezen évek tapasztalatiról tudok írni.

A programmal a legmesszebb menőkig elégedett vagyok. Könnyen kezelhető és érthető, a számfejtések gördülékenyen elvégezhetőek.

A program több lehetőséget is nyújt a munkaügyi feladatok ellátásban, ezek egy részével mi felhasználók nem is vagyunk tisztában.

Ami viszont fontos, hogy a Minorg Szoftver Kft. munkatársai minden kérdésünkre gyors és tökéletes választ, pontosabban segítséget nyújtanak. A program a mai igényeket napra készen kielégíti.

Tóth Zoltánné

bér és tb. ügyintéző

Hinke Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Kft.A MINORG Kft. által készített könyvelési, WinSarc bér-és munkaügyi és állományon kívüli elszámolások programját 2003. januárjától használjuk, továbbá 2007. év elejétől lépcsőzetesen bevezetésre került a könyvelési program.

Cégünknél ez időpontot megelőzően nem alkalmaztunk számítógépes programot, sem a bérszámfejtés, sem a könyvelés területén, ezért más program verziókhoz képest nincs összehasonlítási alapunk, de az elmúlt 9 év távlatából elmondható, hogy a MINORG programokat sikeresen tudjuk használni napi munkánk során, jelentősen könnyebbé téve feladatainkat.
A Kft. minden segítséget megadott a kezdeti nehézségek áthidalásához, így elmondható, hogy a rendszer használata során felmerülő esetleges problémákra gyors segítséget kaptunk /kapunk/, a szakmai konzultáció folyamatos.

A MINORG Kft. a programokhoz tartozó aktuális szakmai frissítéseket időben a rendelkezésünkre bocsájtja.
Cégünk a MINORG Kft. által készített programokkal állt át a számítógépes munkavégzésre és megelégedéssel használjuk mindennapi munkánk során ezeket a programokat.

Baranyi Zoltán

ügyvezető igazgató

BÁTONYREHAB Nonprofit Kft.Partnereink írták rólunk