Bejelentkezés
Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

WinSarc

 

Mi a WinSarc?      –      Miért éppen WinSarc?

 

A WinSarc alapvetően a bérelszámolás, szélesebb értelemben azonban a teljes humán erőforrás gazdálkodás területére használható programok csoportja. Az egyes programok előnyösen használhatók kisebb cégeknél, mint egyszerű bérszámfejtő program, de igen jók a tapasztalatok akár több száz, vagy ezer főt foglalkoztató vállaltok esetén is, ahol egy teljes körű integrált HR rendszer lehetőségeit nyújtja.

A WinSarc egy nagy múltra visszatekintő rendszer, mely ügyfél/kiszolgáló szerkezetben, hálózatokban és egyedi gépeken is egyaránt nagy biztonsággal alkalmazható. Szakmai gyökerei még a DOS kezdeteihez kapcsolódnak. Társaságunk az elmúlt több mint húsz év alatt úttörő szerepet játszott számos közismert vállalat esetében a számítástechnikai kultúra gyakorlati elterjesztésében. Ezt az irányelvet képviseljük mai is.

A WinSarc, illetve annak elődváltozatainak falhasználói között olyan neveket találhatunk, mint a Vegyépszer, vagy az Üvegipari Művek, az Erdért Vállalat, de folytathatjuk az építőipar, húsipar, a konzervipar, vagy más feldolgozó, illetve szolgáltató ipar egyéb területeit is.

A rendszer jelenlegi felhasználói táborában az egyes vállalatok mellett nagyszámú könyvelő irodai felhasználót is megtalálhatunk. Mivel az egyes elemek teljesen önálló programokként, de igény esetén összekapcsolva, vállalati integrált rendszerként is használhatók, ezért egyaránt előnyös akár mikro, vagy kis-, illetve középvállalkozás egyszerű bérelszámoló programjaként, akár egyéb rendszerekhez kapcsolódva, teljes körű integrált rendszerként is.

Személyzeti, munkaügyi modul

hr1

A WinSarc rendszer első modulja a személyzeti, munkaügyi tevékenység ellátásához, az alapvető humán erőforrás gazdálkodáshoz szükséges nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A foglakoztatási és egyéb (pl. tulajdonosi) jogviszonyok szerint megtalálhatjuk a személyek és az összes jogviszonyaikkal kapcsolatos egyéb adatokat, mint pl. Iskolai végzettségek, szakképesítések, továbbá nyelvismeretre vonatkozó információkat.

A program tartalmazza a munkaruha, védőruha és egyéb kiadott eszközök nyilvántartásait is. Természetesen a munkaköri és bérbesorolás adatainak időrendi nyilvántartása, továbbá a jelenléti adatok  kezelése, feldolgozása is biztosított.

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Bérelszámolási modul

hr2

A rendszer második modulja a bérszámfejtést, az adó és járulék elszámolást, valamint a kapcsolódó egyéb feladatok ellátását végzi. Foglakoztatási jogviszonyok szerint tartalmazza a dolgozók alapvető elszámolási adatait, levonásait, letiltásait és egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait is.
Munkalapos rendszerben elvégezhetők a havidíjasórabéres és teljesítménybéres elszámolások, illetve azok „kevert” módozatai (elszámolási hónapon belüli változások). A modul elvégzi a pótlékok, költségtérítések, természetbeni juttatások, járulékok, adók, adóelőlegek, letiltások és egyéb előjegyzett levonások számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges nyilvántartását is.
A havi több fizetésnap kezelése, valamint hóközi kifizetések használata biztosított. A főkönyvi és pénzügyi feladások túl teljes körű, közvetlen adatátadást nyújt az ABEV program felé is (08, 58, T1041, T1041E, 53, stb. bizonylatok.)

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Társadalombiztosítási modul

hr3

A WinSarc rendszer harmadik modulja a társadalombiztosítási kifizetőhelyek feladataihoz kapcsolódó nyilvántartásokat és funkciókat tartalmazza. A foglakoztatási jogviszonyok szerint kezeli és nyilvántartja a dolgozók keresőképtelenségével és egyéb társadalombiztosítási juttatásaival kapcsolatos adatokat.
A modul tb ügyintéző feladatainak ellátására hivatott, elvégzi a betegszabadság, különféle táppénzek, Gyed számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges, időrendi nyilvántartását is. Az elszámolások tetszés szerint eseti, vagy csoportos formában is elkészíthetők, majd ezt követően számos lista nyomtatását kérhetjük.
Az elszámolások eredményeit a WinSarc bérelszámolási modulja közvetlenül átveszi és beépíti a fizetések számfejtésébe (járulékok, adók, letiltások levonása).
Az elszámolt és nyilvántartott adatok alapján a programmodul elkészíti az előírt nyomtatványok, jelentések elektronikus feladások kimeneti állományait.

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Állományon kívüli elszámolások

hr4

A WinSarc rendszer negyedik modulja a bérelszámoláshoz kapcsolódó speciális jogcímek kezelését; megbízási díjak, osztalékok, tiszteletdíjak, valamint találmányi és szerzői jogdíjak, alkalmi munkavállalók, stb… elszámolását és kifizetését biztosítja.
Az egyes jogviszonyok szerint tartalmazza a dolgozók, tagok, tulajdonosok alapvető elszámolási adatait, esetleges letiltásait és egyéb rendszeres, nem rendszeres juttatásait is. Az elszámolások elvégezhetők eseti, vagy csoportos módon is, a pillanatnyilag kedvezőbb megoldást választva.
A modul elvégzi a költségtérítések, természetbeni juttatások, járulékok, adók, adóelőlegek, letiltások számításait és biztosítja az adatok visszamenőleges nyilvántartását is.

A kifizetési jogcímekkel összhangban biztosítja az eseti jellegű, valamint a havi többszöri elszámolás, kifizetés kezelését is.

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Irodai Vezérlőpult

hrv

A vezérlőpult a WinSarc rendszer (ingyenes) kiegészítő modulja, mely használata többcéges, elsősorban könyvelő irodai környezetben ajánlott. Amikor több, akár több száz cég, ügyfél kezeléséről van szó, előnyös lehet egy központi program használata, amely összefogva az ügyfelek nyilvántartásait, biztosítja a csoportos kezelés lehetőségeit is.
Az irodai vezérlőpultból közvetlenül hívhatjuk a rendszer tetszőlege modulját, vagy akár csoportos műveleteket is végezhetünk függetlenül az iroda ügyfeleinek számától. Például előre meghatározhatjuk, hogy mely cégeknek, milyen rendszeresen visszatérő listákat kell kinyomtatnunk, és azokat egyetlen művelet során elvégezhetjük. A vezérlőpult segítségével mindig naprakész információkat kaphat bármely könyvelő iroda az ügyfelek állapotáról. Igény szerint az iroda és az ügyfeleik közötti forgalom adatai is lekérdezhetők ( cégek száma, elszámolások száma, stb…)

» További információk letöltése (Pdf formátum)

Segédprogram

hru

A WinSarc rendszer (díjtalan) kiegészítő programja, mely elsősorban a helyi rendszergazdák munkáját hivatott segíteni. A program, mely önálló modulként van jelen a rendszerben, hozzáférést biztosít az egyes adattárakhoz, azok szerkezetéhez. A funkció ismeretében nyilvánvaló, hogy a utility program használata az ellenőrzési, hibajavítási lehetőségek mellett, kizárólag felkészült szakembereknek ajánlott. Megfelelő felkészültség hiányában a hasonló feladatok ellátásához inkább a Minorg NetSzerviz szolgáltatást javasoljuk, mely kedvező feltételek mellett a fejlesztőktől közvetlenül is igénybe vehető.A utility program nem szükséges a humáninformatikai rendszer használatához, az egy ingyenes szerviz, és felügyeleti eszköz, mely lehetővé teszi, hogy kellően felkészült helyi rendszergazdák közvetlenül tesztelni tudják a rendszert, valamint adott esetben teljes körű hibajavítást végezhessenek.

WinSarc Frissítő

wsf

A WinSarc rendszer (díjtalan) frissítő programja, mellyel egyszerűen és gyorsan naprakészen tarthatja WinSarc rendszerét, biztosítva ezzel, hogy a program mindig a legfrissebb jogszabályi rendeletek szerint működjön. A WinSarc Frissítő használatához mindössze internetkapcsolatra van szüksége.

Indítást követően a program megvizsgálja a jelenlegi rendszerét és annak megfelelően csak a szükséges változásokat tölti le, majd telepíti rendszerébe.

A program a jogszabályi módosítások átvezetésén kívül biztosítja az egyéb programmódosítások telepítését, dokumentációk cseréjét, bővítését, licencváltozások átvezetését, formanyomtatványok bővítését…

»További információk letöltése (Pdf formátum)

Rendszerkövetelmények és a modulok szolgáltatásai


Partnereink írták rólunk