Bejelentkezés
Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Miért éppen WinSarc?

WinSarc

A Minorg Kft. az első bérelszámolásra kifejlesztett programját 1988-ban jelentette meg „dobozolt” formában, vagyis olyan filozófiával, hogy különféle tevékenységet folytató, esetenként több ezer embert foglalkoztató vállalatoknak olcsó, nem egyedi, hanem konfekció megoldást biztosítson. Ebben az évben lépett érvénybe a személyi jövedelemadó rendszere, ezért a piacon az egyetlen olyan termék volt, ami az éppen elterjedőben lévő PC-ken gyakorlati megoldást nyújtott. Több évnek kellett eltelni, mire az egyedi (értsd: drága) programok mellett, egyéb szoftverfejlesztők is megjelentek „dobozolt” termékekkel.

Az első rendszer a SARC nevet kapta, nem titkolva az Szja-ra történő utalást (pedig az még akkor szerény dolog volt), mely a Windowsra történő átállás során, 2003-ban kapta a WinSarc nevet. Az azóta eltelt évek alatt az először csak bérelszámolásra használt program egy teljes körű HR rendszerré nőtte ki magát, de megőrizte az alap koncepcióját – „dobozolt” termék maradt. Ez azt jelenti, hogy a rendszer által alapból felkínált lehetőségek, beállítások lehetővé teszik, hogy a gazdaság legkülönbözőbb résztvevői is hatékonyan használhassák; ipari vállalkozások, szolgáltatók, kereskedelmi cégek, vagy akár könyvelőirodák… Nem kell semmilyen testreszabás, nincsenek drága egyedi fejlesztési, követési munkák, csak telepítsd, és használd!

A rendszert „hozzáértő” felhasználóknak készítettük, ezért nagyon kifinomult lekérdező, elemző rendszert is tartalmaz, mely igen hatékony eszköze a vezetői tervezésnek. Az általunk fejlesztett MultiEditor/MultiForm technológiának köszönhetően egyszerűen fogalmazhatunk meg nagyon bonyolult kérdéseket is, így az „adatbányászat” eredményeit közvetlenül nyomtathatjuk, vagy rengeteg féle adatbáziskezelő felé exportálhatjuk.

A WinSarc minden programja együttműködik az Microsoft Office alkalmazásaival is, így egyszerűen készíthetünk valós adataink alapján körleveleket, szerződéseket, vagy tetszés szerinti grafikonokat is.

A rendszer bemutató változata letölthető honlapunkról (www.minorg.hu), illetve egy egyszerűsített verziója közvetlenül is elérhető az alábbi linken: http://www.minorg.hu/wsdemo.exe

Partnereink írták rólunk