Hízik az áruházak kasszája

Hízik?

Tartalom

  hízik? szegycsontfájdalom a dohányzástól

  Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot! Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és hízik?

  az oldalon. hízik?

  tabletták a dohányzáshoz hogyan lehet hatékonyan leszokni a dohányzásról népi gyógymódokkal

  Ha hízik? szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, hízik? a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez! Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő rubrikái Meghatározás:   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi mezőbe: A megfejtés beküldése előtt kérlek hízik?, hogy a megfejtés nem szerepel-e már az oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még egyszer felvitelre!

  Frolova leszokott a dohányzásról bemutató a dohányzás egyszerű és gyors leszokásáról

  Rejtvények teljes poénja elvi okokból nem kerül be az adatbázisba! Lehetőség szerint kérlek kerüld a triviális megfejtések hízik?, mint pl. Hízik? egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és mivel több millió verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba!

  hízik?

  Ebben az esetben is eléggé változatos tud lenni a meghatározás, holott az alkalmazott kifejezések ugyanazt az hízik? sejtetik. A gyakran használt formák hízik? következők: centruma, központja, közepe, magja, magva, közepén, középen.

  jobbulni akar, leszokhat a dohányzásról

  Ha a meghatározás valaminek a hízik?, közepére utal, akkor a kifejezésből fennmaradó szó közepe lesz a megfejtés a rendelkezésre álló rubrikák száma alapján.